Главна / Друштво / Данило Вучић поделио пакетиће деци на КиМ

Данило Вучић поделио пакетиће деци на КиМ

Син председника Александра Вучића, Данило боравио је у четвртак на КиМ и током посете српским срединама поделио је деци поклоне за Нову Годину у име председника.

Вучић је у селима Суво Грло и Бање у општини Србица, у вртићу “Маја” и тамошњој основној школи, деци поделио новогодишње пакетиће, а пакетиће је поделио и у Прилужју, у вртићу “Цар Константин и царица Јелена”, објављено је на фејсбук страници вртића.

“Данас је предшколску установу ”Цар Константин и царица Јелена” у Прилужју посетио Данило Вучић, и том приликом нашим малишанима поделио новогодишње пакетиће, у име председника Републике Србије Александра Вучића. Овим путем захваљујемо председнику што и ове године мисли на нашу децу, и велико хвала за сваки дечији осмех”, објављено је на Фејсбуку.

Данило Вучић посетио је и породицу Марковић у Грачаници и њихово троје деци уручио пригодне новогодишње поклоне, објавила је та породица, преноси портал Косово онлајн.

“Поштовани господине председниче, велика је част и задовољство угостити Вашег сина. Данило је диван момак који је заиста одвојио довољно времена да попричамо о свему. О животу Срба на Косову и Метохји. Дошао је ненајављено у мој дом и упознао моје синове, попричао са мном и пренео топле поздраве његовог оца, а нашег председника Србије Александра Вучића. Велико хвала, живи били”, пише у посту породице.

Извор: Тањуг

Check Also

Симић: Дијалог је једини начин за решавање отворених питања између Београда и Приштине

Потпредседник Српске листе Игор Симић изјавио је да је дијалог једини начин за решавање отворених …