Главна / Вести / Косово и Метохија / СГ Приштина и Канцеларија за КиМ обезбедили новогодишње пакетиће за малишане са територије града Приштине

СГ Приштина и Канцеларија за КиМ обезбедили новогодишње пакетиће за малишане са територије града Приштине

У организацији Града Приштине и Канцеларије за КиМ обезбеђени су новогодишњи пакетићи за сву децу узраста до поласка у школу односно децу која похађају припремни предшколски програм-предшколце као и сву децу нижег узраста а која имају пребивалиште на територији града Приштине односно која бораве на територији Града у статусу интерно-расељених.

„Расподела пакетића ће почети 28. 12.2020. године и вршиће се сваким радним даном од 9 до 14 часова осим за дане празника и нерадним данима, те се с тим у вези позивају родитељи деце да преузму пакетиће на следећим одредиштима: за децу предшколског узраста подела пакетића ће се организовати у просторијама ПУ Ђурђевак у Грачаници за предшколску децу уписану у тој установи као и у просторијама ОШ Миладин Митић у Лапљем Селу за предшколску децу уписану у тој установи, за сву осталу децу нижег узраста подела пакетића се вршити у просторијама Црвеног крста у Грачаници-Падалиште. Такође обавештавамо родитеље да приликом пријављивања и подизања пакетића доставе извод за децу као доказ и биометријску личну карту ради идентификације.

Због епидемије изазване корона вирусом молимо све учеснике програма да се придржавају прописаних мера заштите.

За све додатне информације се можете обратити на телефон Града Приштине 038-65522“, стоји у саопштењу општине града Приштине.

Check Also

Ђоровићима из Лапљег Села уручена нова опрема за производњу торти и колача

Нова опрема и помоћни уређаји за израду торти и колача у вредности од преко 4 …