Главна / Друштво / Срећну Нову 2021. годину жели вам РТВ Грачаница

Срећну Нову 2021. годину жели вам РТВ Грачаница

У години која је иза нас свакодневно смо вас извештавали о целокупној ситуацији, посебно епидемиолошкој и безбедносној. То је био наш задатак, а остаје и у наредној години.

Радио Грачаница започела је са радом 21. октобра 1999. године. Почела је рад са неколико људи и слабим техничким могућностима. Од тада до данас прошла је 21 година, за све то време много смо уложили у то да будемо бољи, вреднији, квалитетнији, да се наш глас све даље и даље чује. У међувремену, радију смо придружили телевизију и сајт и данас смо РТВ Грачаница.

Данас имамо велики број разноврсних емисија, како радијских, тако и телевизијских, за све узрасте, укусе и интересовања, увек свеже информације, вести и занимљивости.

Наш Јутарњи радијски програм почели смо да емитујемо 4. новембра 2000. године и задовољни смо када чујемо да свако јутро започнете са нама и да успевамо да вас орасположимо. У међувремену, на каналима ТВ Мост и ТВ Грачаница, можете гледати и наш јутарњи ТВ програм. И сада обећавамо да ћемо бити још бољи.

Све ваше сугестије и савети за нас представљају драгоценост. Ми вам желимо добар пријем и добродошлицу на канал РТВ Грачанице.

Срећни и здрави били у Новој 2021. години!

Check Also

Дан словенске писмености – славимо Ћирила и Методија

Српска православна црква и верници данас славе успомену на Ћирила и Методија, који су заслужни …