Главна / Друштво / Новогодишња честитка директорице ЈП “Мрежа Мост” Слађане Иванчевић

Новогодишња честитка директорице ЈП “Мрежа Мост” Слађане Иванчевић

Директорица ЈП “Мрежа Мост” Слађана Иванчевић упутила је новогодишњу честитку, гледаоцима, слушаоцима и колегама, а пре свега нашем народу на Косову и Метохији. Говорећи о раду и значају ЈП “Мрежа Мост” она је истакла да су планови у овој години испуњени али да увек можемо више и боље.

“Протекла година је иначе била специфична за све нас, па самим тим и за наше предузеће. Иако смо ми успели да и до сада увек радимо у тим неким ванредним околностима с обзиром да радимо на простору наше Аутономне Покрајине Косова и Метохије, а знамо каква је ситуација више од двадесет година, ипак ова година је била тежа од осталих. Без обзира на Ковид 19 који нас прати од марта, ми смо као кућа ипак и овај пут испунили све оне планиране задатке које смо имали. Што се тиче информативног програма, што се тиче актуелности, што се тиче свих битних питања у нашој земљи, ми смо пропратили то редовно. Наравно, било је много мање културних дешавања, али смо све то покрили и ове године, пропратили и наше гледаоце благовремено о свему информисали”, рекла је директорица ЈП “Мрежа Мост” Слађана Иванчевић.

Увек смо били на сваком месту и информисали наше гледаоце било да је у питању простор Косова и Метохије, али и остатак централног дела Србије.

“Јесте. Већ једно четири године ми имамо дописништво у Београду Телевизије Мост са три мобилне екипе, са свим потребним кадром који обавља свој посао у централној Србији. Сматрали смо да је то добро јер ипак је Београд главни град и ту има највише дешавања, а ми желимо да своје гледаоце  информишемо и о томе шта се дешава у централној Србији. На Косову и Метохији имамо три телевизије и три радио-станице. Свакако је наш примарни задатак да информишемо наше људе на Косову и Метохији, а и наше људе широм централне Србије, окружења па и света да једноставно буду упознати са свим оним стварима које се дешавају на Косову и Метохији, као и са животом којим наш народ тамо живи”, истиче Иванчевић.

Познавајући Вас, увек ћете рећи да може много боље и више

“Не волим да процењујем, увек то кажем, рад својих колега. Наш рад, и мој и наших колега, свих вас процењују наши гледаоци. Ја мислим да смо ми урадили добар посао и ове године. Као што сте и сами рекли, на сваком месту смо били, у сваком тренутку смо пропратили све најважније догађаје, о свему благовремено информисали наше гледаоце, урадили безброј прича, и лепих и мање лепих на простору Косова и Метохије, посветили апсолутну пажњу ономе што је битно, што је важно. Унапредили смо и ове године и технику, почела је увелико градња зграде Телевизије Мост и радија Косовска Митровица у Сунчаној долини. Очекујемо средином године да се у нову зграду уселимо. Много смо радили на квалитету како програма, тако и технике. Сваке године је увек нешто ново. Дигитализовали смо комплетно све наше медије, нову опрему набавили, све што недостаје, јер не може се све наравно одједном, али имамо неки план, имамо неку своју стратегију и све оно што сањамо и оно што сматрамо да би требало да остваримо, ми полако, али сигурно то остварујемо”, рекла је Слађана Иванчевић.

Ваше жеље у 2021.години.

“Ја желим прво својим колегама да честитам Нову годину, свим нашим гледаоцима, нашим слушаоцима да пожелим на првом месту пуно здравља, јер то је оно што смо сада успели да видимо да све ствари можемо и некако да решимо, али да је здравље ипак најважније. Желим здравље, желим срећу и нашем народу на Косову и Метохији свакако желим мир јер то је оно што нас држи, то је оно што нам највише треба”, поручила је директорица ЈП “Мрежа Мост” Слађана Иванчевић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Фондација ‘Привредник’ стипендира студенте на КиМ

На иницијативу Канцеларије за Косово и Метохију, Фондација “Привредник” од 2017. године стипендира најуспешније студенте …