Главна / Вести / Косово и Метохија / Мицић: Наше екипе су са централног Космета правовремено извештавале о актуелној пандемији

Мицић: Наше екипе су са централног Космета правовремено извештавале о актуелној пандемији

Радио телевизија Грачаница, која послује у оквиру Мреже Мост, била је на висини задатка током трајања пандемије корона вируса. Наше екипе биле су на терену и правовремено, брзо и ефикасно извештавале о актуелној епидемиолошкој ситуацији на централном Косову, истакао је, гостујући у Јутарњем програму РТВ Грачаница, директор Саша Мицић.

„Морам да напоменем да се у нашој пословној јединици водило рачуно о поштовању свих препоручених епидемиолошких мера, што је резултирало томе да до сада нисмо имали оболеле раднике од Ковида 19, а надам се да ће тако и остати. Трудили смо се да презентујемо и извештавамо поред осталих, и о најактуелнијој теми корона вируса. Наше екипе су биле на терену увек када је требало, смањили смо капацитет гостију у студију,  због актуелне ситуације више смо се базирали на фоно и скајп укључења, производња програма несметано је текла, радило се без дана одмора и мислим да су наши гледаоци и слушаоци увек имали благовремене информације са централног дела Космета“, казао је Мицић.

Он је истакао да се у овој години радило на унапређивању ,  првенствено радио програма, а како је истакао, приоритет у следећој ће бити да РТВ Грачаница уђе у кабловски систем.

„Радило се на унапређивању радио програма, оживљене су неке заборављене емисије,а захваљујући директорици ЈП Мрежа Мост Слађани Иванчевић,  обновљена је и радио техника. Приоритет у Новој 2021. години биће ми да  РТВ Грачаница уђе у кабловски систем и да оно што радимо буде видљиво широм Косова и Метохије, па и шире“, истакао је Мицић.

Ова година је за нашу пословну јединицу посебно тешка јер смо остали без драгог колеге шефа технике Славише Јовановића, кога ћемо увек памтити по добру.

„Славиша је био шеф технике Радио Грачанице и био је један од оснивача Радија.  Радни век је провео код нас, увек се несебично давао када је посао у питању на чему му сви дугујемо захвалност. Памтићемо га увек као доброг човека и колегу“, нагласио је Мицић и истакао да ћемо успомену на њега и његове заслуге преносити и будућим генерацијама и колегама.

Директор РТВ Грачаница је својим колегама и свим нашим гледаоцима, слушаоцима и пратиоцима сајта честитао Нову годину и пожелео  им пре свега добро здравље и мир.

Check Also

Ракић: Мислим да ћемо добити ЗСО, став Америке јасан

Вељко Ракић из Института за промоцију владавине права изјавио је данас да сматра да ће …