Главна / Вести / Косово и Метохија / Станковић: Трудили смо се да испратимо све догађаје, упркос тешкој епидемилошкој ситуацији

Станковић: Трудили смо се да испратимо све догађаје, упркос тешкој епидемилошкој ситуацији

У време пандемије корона вируса културни живот на централном Космету није стао. То показују и бројни догађаји у организацији овдашњег Дома културе. За наше суграђане је веома битно то што културна дешавања нису стала. Многи догађаји су се организовали онлајн, а ми смо се трудили да све то испратимо и благовремено известимо наше гледаоце и слушаоце, истакао је  у Јутарњем програму уредник РТВ Грачаница Зоран Станковић.

„Морамо да одамо признање, пре свега нашој ТВ екипи, која је била свакодневно на терену и тиме ризиковала да угрози своје здравље. Све време нашег рада, и на терену и у студију, поштовали смо све мере у циљу спречавања ширења корона вируса“, казао је Станковић.

Он је напоменуо да је било догађаја где просто није било могуће одржати физичку дистанцу, али уз ношење маски екипе ТВ и радио Грачанице успеле су да испрате готово све догађаје на терену, а при том и редовно извештавају о новонасталој ситуацији са корона вирусом.

„Било је и гостију у студију, телевизија просто захтева то иако је у овој години то био својеврстан ризик, али сада на крају године могу да кажем да је завршавамо без икаквих проблема и компликација везаних за епидемиолошку ситуацију и актуелну пандемију“, истакао је Станковић.

Он је додао да у наредној години очекује нормализацију епидемиолошке ситуације и што више лепих тема о којима ће се извештавати.

Check Also

Српске куће у Лапљем Селу и Батусу на мети провалника

У Лапљем Селу синоћ у вечерњим сатима обијена је кућа породице Митић из које су …