Главна / Вести / Косово и Метохија / Гујон честитао гледаоцима РТВ Грачаница и Србима на КиМ Нову годину

Гујон честитао гледаоцима РТВ Грачаница и Србима на КиМ Нову годину

Велики француски хуманитарац и од недавно в. д. директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону при Министарству спољних послова, Арно Гујон честитао је свим гледаоцима РТВ Грачаница и Србима на Косовоу и Метохији предстојеће празнике.

„Сви се надамо да ће наредна година да буде боља од претходне, која ускоро остаје иза нас. Због забране уласка на КиМ ја већ две године не могу да будем са вама за празнике, иако сам претходних 15 година то чинио, али и ако нисам ту физички свим срцем и мислима сам са вама и не прође дан да не мислим на вас и неурадим нешто конкретно за вас“, истакао је у видео честитки Гујон.

Он је истакао да су волонтери његове хуманитарне организације тренутно на Косову, по селима јужно од Ибра, где су допремили Божићни конвој помоћи, који организација Солидарност за Косово организује већ организује већ 17 година.

Гујон је Србима на КиМ пожелео да Нову годину дочекају у миру и спокојству са својим породицама, уз поруку да се нада да ће у току наредне године моћи да дође у Грачаницу.

Check Also

Ракић: Мислим да ћемо добити ЗСО, став Америке јасан

Вељко Ракић из Института за промоцију владавине права изјавио је данас да сматра да ће …