Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић: Нема краја бешчашћу српске опозиције

Петковић: Нема краја бешчашћу српске опозиције

Јасно је да председнику Србије Александру Вучићу не могу да замере ни нове болнице, ни аутопутеве, ни то што је Србија економски лидер у Европи, па по ко зна који пут покушавају да га гађају у једину слабу тачку, у његову породицу, изјавио је данас члан Главног одбора Српске напредне странке Петар Петковић.

Реагујући на објаву Раде Трајковић, која је оценила на Твитеру да Вучић изношењем детаља из свог приватног живота сопствену породицу излаже ужасним коментарима на друштвеним мрежама, Петковић је рекао да нема краја бешцћашху коју српска опозиција сваког дана исказује према председнику.

“Сада се на мети поново нашла и његова породица, отац и мајка који воде тешку битку са корона вирусом”, рекао је Петковић, а саопштио СНС.

Сматра да иза објаве Раде Трајковић стоји њен политички “ментор” – Драган Ðилас.

“Једино је бизарно и помислити да би неко муку сопствене породице могао политички да злоупотреби, а још је тужније да такве идеје пласира Рада Трајковић, која би као лекар морала да покаже висок ниво емпатије и разумевања за све оне који се боре са корона вирусом”, навео је функционере СНС.

Петковић је рекао да из поштовања према породици Вучић и борби кроз коју пролазе, али и свим породицама које воде битку са корона вирусом, уздржаће се, каже, да Ради Трајковић одговори како заслужује.

Извор: Танјуг

Check Also

Вучић посетио Драгишу Гаљка, рањеног Србина са КиМ

Председник Србије Александар Вучић посетио је данас у Ургентном центру Клиничког центра Драгишу Гаљка којег је …