Главна / Друштво / Грачаница: Председник Српске листе Горан Ракић донео помоћ у поплављене српске средине

Грачаница: Председник Српске листе Горан Ракић донео помоћ у поплављене српске средине

Председник Српске листе Горан Ракић и градоначелник општине Грачаница Срђан Поповић обишли су данас поплављене српске средине у Грачаници.

Председник Ракић је том приликом донирао воду за пиће и прехрамбене пакете грађанима којима су набујале реке услед обилних падавина нанеле. Приликом посете председник Ракић је нагласио да ће уз снажну подршку директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића свима који су претрпели штету држава Србија помоћи.

„На захтев директора Петковића тим за хитно санирање последица поплава је формиран и вредно ради како би се помогло нашем народу. На томе сам у име свих ових људи захвалан и директору Петковићу али и Влади Србије и председнику Александру Вучићу.Оно што је најважније је да смо, Богу хвала, у овим поплавама били без људских жртава, а све остало ћемо уз помоћ наше државе, али и ових вредних домаћина успети да санирамо у периоду који је пред нама. Овде сам да пружим подршку нашем народу и да пренесем јасну поруку да нису сами, и да ћемо се свим снагама трудити да што пре поправимо штету која је настала“, казао је председник Српске листе Горан Ракић током посете општини Грачаница.

Општина Грачаница

Check Also

Починилац троструког убиства у Глођану и даље у бекству

Полиција и правосудни органи и даље трагају за маскираном особом која је калашњиковим убила два …