Главна / Вести / Косово и Метохија / Вујић обишао Доњу Гуштерицу и породицу Шубарић

Вујић обишао Доњу Гуштерицу и породицу Шубарић

Помоћник директора Kанцеларије за Kосово и Метохију Иван Вујић обишао је данас насеље Доња Гуштерица у општини Липљан које је претходних дана озбиљно угрожено поплавама.

Током посете поплавама угрожених насеља Вујић је посетио и домаћинство породице Шубарић, којој је читав доњи спрат куће поплављен. На лицу места су разговарали о предстојећој санацији штете.

“Породица Шубарић претрпела је значајну штету, вода је јуче продрла у кућу, потопила читав доњи спрат. Највећи им је проблем што је и бунар потопљен. Дошао сам да им пружим подршку и уверавања да нису сами и да Kанцеларија за Kосово и Метохију неће свој народ оставити на цедилу, већ да ћемо помоћи да се последице поплава санирају и да се наш народ што пре врати нормалном животу. То неће бити лак задатак, али ћемо заједно решити проблеме”, истакао је Вујић који од јуче обилази поплављена подручја у српским срединама на KиМ.

Поплављена домаћинстава у Доњој Гуштерици помоћник директора Kанцеларије за Kосово и Метохију обишао је заједно са председником Привременог органа општине Липљан Златко Лазићим, саопштено је из Kанцеларије за Kосово и Метохију Владе Републике Србије.

Извор и Фото: Канцеларија за КиМ

Check Also

Стано: Циљ Радне групе да се нађе трајно ресење за таблице

Први састанак Радне групе, која би требало да се бави решавањем спора Београда и Приштине …