Главна / Вести / Косово и Метохија / Уручена интерактивна табла Основној школи „Краљ Милутин“ у Грачаници

Уручена интерактивна табла Основној школи „Краљ Милутин“ у Грачаници

Италијански карабињери обишли су Основну школу „Краљ Милутин“ у Грачаници и донирали интерактивну таблу.

„Паметну таблу“ италијански карабињери уручили су директору Основне школе “Краљ Милутин“ Владимиру Милкићу у присуству директорице образовања Бранкице Нићић и директора здравства Александра Поповића.

„Имамо јако добру сарадњу са локланом самоуправом општине Грачаница и захваљујући том пријатељству одлучили смо да поклонимо интерактивну таблу. Нама је жао што је то само једна табла јер је ово стварно мало, али тренутно су толике могућности којима располажемо“, казао је припадник италијанског кфора за сајт општине Грачаница.

Директорица образовања Бранкица Нићић истакла је да је ова донација од великог значаја за ученике, наставнике и учитеље.

„Овом донацијом оснажиће се установа техничком подршком, која ће омогућити деци квалитетнији и креативнији процес сазнавања и учења, а учитељима и наставницима помоћи да квалитетније изводе школски програм и унапређују лични и професионални развој“, рекла је директорица Нићић.

Директор Владимир Милкић захвалио се на донацији која ће, како истиче, бити од великог значаја за наставни процес.

„Ова донација биће нам од велике користи не само ученицима основне школе већ и средњошколцима. У данашње време сваки поклон је драгоцен, још једном велико хвала карабињерима који су ту увек за нас“, казао је Милкић.

Извор: Општина Грачаница

Check Also

Петковић Куртију: Онај ко хоће да протера Србе са Косова нема право да говори шта Срби хоће

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је данас премијеру привремених приштинских институција …