Главна / Економија / Марко Чадеж позвао привреднике да искажу интересовање за вакцинацију

Марко Чадеж позвао привреднике да искажу интересовање за вакцинацију

Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж упутио је позив свим привредницима да искажу своје интересовање за вакцинисање против КОВИД-а 19, као и да то могу учинити посредством портала еУправа или кол центра 0800 222 334.

Kако је одлука о вакцинисању лични чин и пошто упитник захтева попуњавање персоналних података, подсећамо да је то званична процедура и најсигурнији пут за евидентирање интересовања и добијање повратних информација. Истовремено, мада су понуђене обе могућности, дозволите да сугеришем онлине пријављивање, као обострано поузданији начин у саопштавању података, како би се избегле евентуалне грешке или неразумевање у усменом телефонском разговору.

Привредна комора Србије ће, у комуникацији са државним органима и институцијама здравственог система надлежним за спровођење имунизације, подржати иницијативу великог броја власника и менаџера наших компанија који нам се последњих дана обраћају, да се нађе начин како би се, осим пририоритених категорија грађана, што више запослених у привреди Србије што пре вакцинисало. То је без сумње предуслов да смањимо ризике од заражавања у колективима током пандемије и обезбедимо услове за неометано пословање компанија и предузетника.

С дубоким поштовањем за одговорност коју сте показали и напоре које месецима улажете да и у најтежим околностима сачувате компаније и људе, искористићу ову прилику за још један позив да рачунате на нашу подршку и да се Привредној комори Србије и мени лично обратите за све што, као пословна асоцијација, можемо да учинимо како бисмо Вам олакшали свакодневно пословање и како би привреда са што мање губитака изашла из пандемије – навео је Марко Чадеж са жељама за добро здравље.

Check Also

Одаловић: Београд тражи масовне гробнице, Приштина не одговара на наше захтеве

Претрага терена на локалитету рудника Штаваљ у општини Сјеница, почела је пре осам дана по …