Главна / Друштво / Суђење за убиство Оливера Ивановића наставља се 5. фебруара

Суђење за убиство Оливера Ивановића наставља се 5. фебруара

Судија Специјалног суда у Приштини Ваљон Kуртај заказао је прво саслушање у поновљеном суђењу за убиство Оливера Ивановића за 5. фебруар у 9.30 часова, потврдио је за Kосово Онлајн адвокат Предраг Миљковић.
“Данас сам од судије Ваљона Kуртаја добио позив за прво саслушање у предмету убиства Оливера Ивановића, што значи да је суд прихватио наш захтев. Ово је прво саслушање на коме ће се окривљени изјаснити о кривици”, рекао је адвокат Миљковић, који заступа Недељка Спасојевића.

Ни после пуне три године убиство Оливера Ивановића није расветљено, убице и налогодавци су још увек непознати, а оно што се са сигурношћу може рећи је да од првог тренутка овај случај прате многи скандали и нелогичности, пре свега када се има у виду судски процес, који до сада није дао било какве резултате.

Лоша истрага од самог почетка довела је до тога да се на подизање прве оптужнице чека готово две године. Недуго затим уследила је и друга, а од недавно је на снази трећа, допуњена оптужница, за коју адвокати одбране и челници Ивановићеве Грађанске иницијативе тврде да се готово уопште не разликује од претходних и да је, као и прве две, подигнута без правног утемељења и потребних доказа.

Извор: Косово онлине

Check Also

Починилац троструког убиства у Глођану и даље у бекству

Полиција и правосудни органи и даље трагају за маскираном особом која је калашњиковим убила два …