Главна / Друштво / “Делије” за малишане у општини Грачаница

“Делије” за малишане у општини Грачаница

Председник општине Грачаница Срђан Поповић примио је данас представнике Фондације „Делије“  који ће традиционално и ове године најмлађима са територије наше општине поделити пакетиће као и лаптопове, таблет рачунаре и телефоне као и новац за 16 малишана из социјално угрожених породица.

Поредставници Фондације предвођени Љубомиром Крлетом Станковићем стигли су у Грачаницу где ће поделити 2000 пакетића деци предшколског и нижег школског узраста. Осим новогодишњих пакетића Делије су обезбедиле преко 20 лаптопова таблет рачунара и телефона као и новчану помоћ од по 500 евра за 16 малишана из социјално угрожених породица.

Председник општине Грачаница данас јe представницима Фондације уручио захвалнице за допринос и помоћ коју пружају деци са територије општине Грачаница .

„Сваке године Фондација Делије обрадује наше малишане. Ја желим да им се у њихово име захвалим. Задовољство је имати овакве људе уз себе и верујем да наш народ са оваквим акцијама види да није сам. Сви ови људи из Фондације Делија марљиво раде током целе године и пажљиво осмишљавају на који начин могу да помогну нашем народу. Ове године као и претходних поред новогодишњих пакетића наше малишане ће обрадовати и са новим телефонима и лаптоповима. Надам се да ће се ова акција наставити а оно што сам добио као уверавање након разговора који сам имао са представницима фондације јесте да они ове акције планирају дугорочније што је доказ да наш народ у будућности неће бити сам“, казао је Поповић.

Већ неколико година уназад Фондација „Делије“ донира пакетиће и помоћ за децу на Косову. Осим сада већ традиционалне поделе новогодишњих пакетића Делије су учествовале и многим хуманитарним акцијама којима су помогле бројне здравствене установе и породице на територији општине Грачаница.

Саопоштење

Check Also

Починилац троструког убиства у Глођану и даље у бекству

Полиција и правосудни органи и даље трагају за маскираном особом која је калашњиковим убила два …