Главна / Друштво / „Делије“ пакетићима обрадовале малишане општине Грачаница

„Делије“ пакетићима обрадовале малишане општине Грачаница

Навијачи Црвене Звезде и ове године су се потрудили да обезбеде значајну хуманитарну помоћ за децу са централног Космета. У Грачаници на спортском полигону у Основној школи „Краљ Милутин“, пакетићи су подељени ђацима нижих разреда и предшколцима.

Деца нису скривала радост и одушевљење, а надају се да ће их „Делије“ обрадовати и наредне године.

Поред пакетића „Делије“ су за најбоље ученике обезбедили таблете, телефоне, телевизоре, док су деца из најугроженијих породица добила и новчану помоћ.

„Овде се увек осећамо као код куће, а овај народ доживљавамо као своју породицу,наша душа је увек са вама и са овом децом. Хвала на дочеку и гостопримству. Ово је мали гест, али ми се трудимо да помогнемо колико мкожемо и да усрећимо децу. Такође, хвала људима који нам помажу у овоме“, казао је за РТВ Грачаница Љубомир Станковић Крле, председник навијача Црвене Звезде.

Поред Грачанице, навијачи Црвене Звезде обишли су и остале српске средине на централном Космету, а претходно „Делије“ је примио председник општине Грачаница Срђан Поповић и уручио им захвалнице за изузетан допринос и сарадњу.

„Задовољство је имати овакве људе уз себе, верујем да људи кроз овакве акције виде да нису сами. Људи из Фондације „Делије“ седам година марљиво раде, и траже начин да помогну нашем народу“, рекао је председник општине Грачаница Срђан Поповић.

На Косову и Метохији „Делије“ су шесту годину за редом са поруком да ће, сада већ традиционална акција, бити настављена и убудуће.

Check Also

Посматрачка мисија ЕУ: Избори били добро организовани, пропусти на северу КиМ

Шеф посматрачке мисије Европске уније на локалним изборима на Косову и Метохији Лукас Мандл, изјавио …