Главна / Вести / Косово и Метохија / Додела пакетића и обележавање Савиндана у ПУ “Даница Јарамаз”

Додела пакетића и обележавање Савиндана у ПУ “Даница Јарамаз”

Помоћница директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића за планирање и реализацију инфраструктурних пројеката Јелена Стојковић и Иван Вујић, помоћник Сектора за финансијске послове уручили су поводом Савиндана поклон пакетиће малишанима Предшколске установе “Даница Јарамаз” у Косовској Митровици. Обележавању Светог Саве присуствовао је и председник Привременог органа Александар Спирић.

Директорка установе Горица Маринковић гостима је пожелела добродошлицу, рекавши да су ту да обрадују малишане и измаме им осмех.

“У току је инсталација камера у сва три објекта, захваљујући Канцеларији за Косово и Метохију. Биће већа безбедност деце. Камере се инсталирају у централном објекту, Бошњачкој махали и где су деца на четворочасовном боравку у предшколском. Важно је да кажем да смо ми у претходне три године добили проширење од хиљаду квадрата, немамо деце на листи чекања и сва уписана деца могу да бораве. Радимо несметано и немамо проблема рекла је Маринковић и честитала празник Светог Саве.

Извор: Радио Косовска Митровица

Check Also

Јевтић: Седница Скупштине прилика да се покаже јединство

Потпредседник Српке листе Далибор Јевитић изјавио је да је данашња седница Скупштине Србија посвећена КиМ …