Главна / Друштво / „MaxBet“ за девет поплављених породица обезбедио неопходну белу технику

„MaxBet“ за девет поплављених породица обезбедио неопходну белу технику

Компанија „MaxBet“ обезбедила је помоћ у белој техници за неколико домаћинства у општини Грачаница, која су претрпела штету у недавним поплавама.

Из компаније „MaxBet“ у циљу санирања дела настале штете обезбеђена је помоћ у виду веш машина, електричних шпорета и комбинованих фрижидера.

У зависности од потребе, по један апарат добило је девет породица из неколико места у општини Грачаница.

Веш машина уручена је седмочланој породици Себастијана Еминовића из Лапљег Села, петочланој породици Владимира Максимовића из Радева и Горан Павић из Доње Гуштерице.

Електирчни шпорет добиле су из Доње Гуштерице петочлана породица Радојице Грбића и шесточлана породица Синише Лазића, из Лепине шесточлана породица Живорада Нићића и из Лапљег Села породица Асрета Рамића.

Комбиновани фирижидер додељен је седмочланој породици Бајрама Мехметија из Лепине и петочланој породици Љиљани Трајковић из Лапљег Села.

Чланови ових породица, које су погођене недавним поплавама, захвалили су се донатору, компанији „MaxBet“, на добијеној помоћи, која ће им, како кажу, итекако значити, јер још увек нису санирали штету.

„MaxBet“-у у име породица захвалио се и председник општине Грачаница Срђан Поповић, који је истакао да је компанија показала изузетну друштвену одговорност обезбедивши за неколико породица апарате које им је поплава уништила.

 

Општина Грачаница

Check Also

Посматрачка мисија ЕУ: Избори били добро организовани, пропусти на северу КиМ

Шеф посматрачке мисије Европске уније на локалним изборима на Косову и Метохији Лукас Мандл, изјавио …