Главна / Вести / Србија / Вучић: До марта још милион вакцина

Вучић: До марта још милион вакцина

Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да ће Србија пре почетка марта, за само месец дана, добити још милион вакцина против корона вируса, преноси Тањуг.
У видео поруци објављеној на Инстаграм налогу будућностсрбијеав, он се извинио и што није свечано одевен и навео да је од јутрос имао “више важних телефонских разговора с нашим пријатељима широм света, са циљем да буде обезбеђено што је могуће више вакцина за наше грађане”.

“Поносан сам на наше људе што су разумели значај вакцинације, што су схватили да је здравље важније и прече од свега за нашу земљу”, рекао је Вучић.

Он је навео да није имао стрпљења да се свечано обуче па да се обрати грађанима јер је изузетно узбуђен што данас може да саопшти да ће Србија пре почетка марта, дакле за само месец дана, добити још милион вакцина и да је добио тврдо обећање за то.

“Знате да се не позивам на уговоре јер по уговорима смо обезбедили шест и по милиона вакцина, али сад не причамо о уговорима, причамо о стварним вакцинама. Пре поцетка марта, дакле за само месец дана, добицемо још милион вакцина и добио сам тврдо обећање, живела Србија”, поруцио је Вучић.

Извор: Танјуг

Check Also

Ансамбл Венац премијерно одиграо кореодраму „700“, на великој сцени Народног позоришта

Поводом 700 година манастира Грачаница, уз благослов Епархије рашко-призренске и косовско-метохијске, а покровитељство Министарства културе …