Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа: Срби на Косову и Метохији добро знају и цене све што српска држава ради за њихов опстанак

Српска листа: Срби на Косову и Метохији добро знају и цене све што српска држава ради за њихов опстанак

Кампања коју непријатељи српског опстанка на Косову и Метохији покрећу ових дана против српске државе је најдиректнија подршка прогону српског народа са наших простора – каже се у саопштењу Српске листе.
Гомила лажи коју пласира Млађан Ђорђевић, на наговор свог ментора Ђиласа, има за циљ да обесхрабри српски народ у централној Србији да својим гласовима буду подршка опстанку Срба на Косову и Метохији. Да испред себе имају праве представнике који ће увек и на сваком месту бити браниоци њиховог интереса.
Желимо да грађани знају да је циљ Ђорђевићевог трабуњања да се онима који су попут Тројанског коња убачени у трку против Српске листе пружи подршка, јер је њихова једина улога да буду марионете у рукама неких албанских партија, а њихова шанса је у малој излазности на изборима.
Ђорђевић то не ради случајно, нити без консултација са Ђиласом, јер је овакво антисрпско деловање плански осмишљено у предворје изборне кампање како би нанело штету српском интересу.
Српска листа није политичка партија већ бедем одбране српских интереса и Ђорђевићев напад није напад на политичке представнике српског народа, већ напад на српски народ и његов опстанак, а Ђорђевић то ради за ко зна чији рачун и за коју противуслугу.
Ипак, Ђорђевић је поново заборавио да Срби на Косову и Метохији добро знају и цене све што српска држава, на челу са председником Александром Вучићем ради како би Срби овде опстали, али и имали живот достојан човека у 21. веку, исто као што зна да су Ђорђевић и Ђилас манипулатори који настоје да нападом на Србе себи прибаве поене код својих ментора – наводи се у саопштењу Српске листе.

Check Also

Захтев за повлачење Кфора више претња, него што је реално

Председник Народне скупштине Ивица Дачић оценио је данас да захтеви да се КФОР и УНМИК …