Главна / Вести / Косово и Метохија / Тодосијевић са сарадницима обишао мештане села Локве

Тодосијевић са сарадницима обишао мештане села Локве

У склопу предизборних активности, председник Привременог органа општине Звечан и кандидат за посланика на предстојећим изборима Иван Тодосијевић са сарадницима обишао је село Локве.

У овом селу општина је у протеклом периоду,  из сопствених средстава финансирала изградњу довода  резервоара за воду, купатила за три домаћинства и помогла адаптацију куће и уређење простора око куће наставнику у пензији Љубише Максимовића.

У разговору са местанима истакнут је и проблем путне инфраструктуре па се у наредном периоду планира и насипање и асфалтирање одређене деонице пута према овом селу како би се омогућио бољи и квалитетнији живот преосталих мештана који овде живе.

Ово је још један доказ да Општина Звечан и Српска листа улажу све напоре како би олакшали и ућинили живот бољим мештанима у удаљеним српским селима како би они опстали и остали.

Местани села Локве где данас има око 15 домаћинстава изразили су велику захвалност за оно што општина Звечан  заједно са Канцеларијом за КиМ чини за све Србе на овим просторима а посебно што се велика  пажња посвећује старијим лицима у удаљеним руралним срединама.

Извор: ТВ Мост

Check Also

На КиМ 153 новозаражена, четворо преминуло

На КиМ су у последња 24 сата забележена 153 нова случаја коронавируса, а од последица …