Главна / Вести / Косово и Метохија / Мештани Сочанице: Пуна и недвосмислена подршка држави Србији, Српској листи и председнику Александру Вучићу

Мештани Сочанице: Пуна и недвосмислена подршка држави Србији, Српској листи и председнику Александру Вучићу

Градоначелник општине Лепосавић Зоран Тодић, кандидат Српске листе за посланика Славко Симић и представници Месне заједнице Сочаница доделили су намештај и белу технику за опремање гробаљских сала за потребе мештана Месне заједнице Сочаница и села у Горњој Сочаници, објављено је на фејсбук профилу Лепосавић портал.

Градоначелник Тодић и кандидат Српске листе Славко Симић разговарали су са мештанима поменутих села и упознали се са проблемима и потребама са којима се сусрећу.

Тодић и Симић су истакли да је задатак локалне самоуправе, да у сарадњи са државом Србијом, Канцеларијом за Косово и Метохију, помогну свако село и засеок, да раде на економском јачању села, побољшању путне инфраструктуре, подстицају развоја пољопривреде, решавању приоритетних проблема, који вековима муче наше грађане како би обезбедили што квалитетније услове за останак и опстанак на селу.

Представници Српске листе су напоменули  да ће наставити свакодневне активности на терену и да ће  у сарадњи са државом Србијом и председником Александром Вучићем уложити максималне напоре да грађанима обезбеде услове достојне човека у 21.веку.

Овом приликом представници Српске листе разговарали су са мештанима и о предстојећим ванредним парламентарним изборима који се одржавају у недељу 14.фебруара.

Мештани су истакли пуну и недвосмислену подршку држави Србији, Српској листи и председнику Александру Вучићу и искористили прилику да позову своје суграђане да изађу у што већем броју и још једном покажу јединство и слогу српског народа на Косову и Метохији.

Check Also

Вучић са Столтенбергом у Бриселу: НАТО је посвећен КФОР-у и његовој мисији

Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтеберг поручио је да је Северноатлантска алијанса посвећена мисији КФОР, која …