Главна / Вести / Косово и Метохија / Косовско Поморавље: Представници Српске листе у посети општини Ранилуг

Косовско Поморавље: Представници Српске листе у посети општини Ранилуг

Потпредседник Српске Листе Далибор Јевтић и кандидати за посланике Јасмина Дедић, Бранислав Николић, Милош Перовић и градоначелник Ранилуга Владица Аритоновић обишли су места Ранилуг, Ропотово и породицу Величковић у селу Глоговце у Косовском Поморављу.

Током посете Косовском Поморављу посланички кандидати Српске листе поручили су да Држава Србија пуно улаже и пружа подршку Србима на Косову, заузврат не тражи ништа, и на нама је да будемо јединтсвени на изборима 14. фебруара и подржимо Српку листу, која је стуб нашег опстанка на овим просторима.

Три брата Величковић и њихов стриц живе од социјалне помоћи у кући у којој нема услова за нормалан жвот, њима је делегација Српске листе је саопштила лепу вест, да ће у току ове године добити нову кућу, што их је веома обрадовало.

У Ропотову су представници Српске листе свечано отворили фискултурну салу, коју ће да користе ученици Основне школе “Трајко Перић”. Присутне мештане је министар за Заједнице и повратак Далибор Јевтић позвао да на изборима у недељу 14. фебруара дају глас за бољи живот, нове спортске објекте и куће.

“Наше јединство ће бити снага и нашој држави Србији, председнику Александру Вучићу који ће у наредном периоду бити пред многим изазовима и притисцима. Сваки српски барјак на Косову и Метохији је подршка опстанку,останку и подршка животу. Још једном вас позивам да 14. фебруара сви јединствено потврдимо живот, будућност и јос више Срба на овим просторима”, рекао је Јевтић.

Кандитакиња за посланика Јасмина Дедић казала је да је Српска листа стуб опстанка Срба на овим просторима. И она је позвала грађане да изађу на изборе и буду јединствени И свој глас дају Српској листи јер је она једини гарант опстнка на овим просторима.

Градоначелник Ранилуга Владица Аритоновић присутним мештанима је казао да сарадњом локалне самоуправе и министарствима Владе Косова којим управљају људи из Српске листе дају резултате као што је изградња фискултурне сале у Ропотову.

“Сви  смо данас у објекту  које је финасирало једно министартсво које воде представници Српск листе. Из тих разлог изађимо на биралишта, заокружимо Српску листу и пружимо подршку људима који ће гарантовати наш опстанак и останак  на овим просторима”, рекао је Аритоновић.

Предизборну кампању Српска листа сутра наставља у Новом Брду.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Даут Харадинај: “Палата младих“ у Приштини постала центар за дрогу

Члан председништва Алијансе за будућност Косова Даут Харадинај, који је и кандидат те странке за …