Главна / Вести / Србија / Милојевић: Организовано из Краљева на гласање 14. фебруара на КиМ

Милојевић: Организовано из Краљева на гласање 14. фебруара на КиМ

Глас за Српску листу једини је гарант не само останка и опстанка, већ и повратака Срба на КиМ, истакла је Весна Милојевић позивајући сва интерно расељена лица да се јаве испостави Канцеларије за КиМ у Краљеву и организовано аутобуским превозом у недељу отпутују на изборе.

Милојевићева додаје да је одређени број интерно расељених лица са КиМ, већ гласао поштом, али да ће највећи број у организацији Канцеларије за КиМ отпутовати на биралишта у недељу 14.фебруара. Додаје да је време поласка у 6 часова из Краљева.

“Изборна листа “Српска листа” је предата 16.јануара, носилац је Игор Симић и укупно има 20 кандидата. Позивам све да гласају за Српску листу која се налази на броју 119. Важно је да се сви Срби одазову, а поготово интерно расељена лица на територији Рашког округа, јер смо организовали превоз до биралишта и назад. Организовани полазак аутобуса је у 6 ујутро у недељу”, појашњава Милојевићева.

Додаје да очекује да Српска листа освоји свих 10 мандата предвиђених за српски национални корпус на Косову.

“Важно је да свих 10 места у парламанту освоји Српска листа, јер је то гаранција да ће Срби остварити сва своја права. Позивам интерно расељена лица да се јаве Канцеларији за КиМ уколико су им потребне подробније информације. Информације могу добити и на телефоне 036 336690 и 064 4668031. Као и за прошле изборе организовали смо превоз и очекујемо добар одазив бирача”, рекла је Милојевићева гостујући на РТВ Краљево.

Извор: Косово Онлајн

Check Also

Далекосежност председникових порука ће у годинама пред нама показати пун значај за очување српског националног бића

Председник Србије Александар Вучић одржао је јуче у Скупштини Србије историјски говор заснован на рационалном, …