Главна / Вести / Косово и Метохија / Срђан Николић уручио школама и предшколским установама општине Витина вредну информатичку и дидактичку опрему

Срђан Николић уручио школама и предшколским установама општине Витина вредну информатичку и дидактичку опрему

Председник Привременог органа општине Kосовска Витина Срђан Николић уручио је данас школама и предшколским установама на овој општини вредну информатичку и дидактичку опрему, као и видео надзор обезбеђен средствима Kанцеларије за Kосово и Метохију.
За ОШ “Младен Марковић” у Kосовској Витини безбеђена су и средства за адаптацију и замену столарије, као и видеонадзор који треба да допринесе томе да се безбедност деце у српским срединама на KиМ подигне на још виши ниво.
– Опрема коју смо данас уручили само је део континуиране помоћи коју општина Kосовска Витина заједно са Kанцеларијом за KиМ пружа образовним и предшколским установама на својој територији. Захвални смо Kанцеларији, директору Петру Петковићу и помоћници директора Светлани Миладинов што су препознали наше потребе и помогли нам. Ова опрема допринеће да наша деца уче и одрастају у много квалитетнијим условима – истакао је Николић који је са сарадницима обишао и ПУ “Ђурђевак” за који је такође обезбеђен видео надзор, као и Техничку школу у овом месту.

Check Also

Гујон: “Солидарност за Косово” покреће још четири нова пројекта у српским енклавама на КиМ

Директор Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону и оснивач хуманитарне организације “Солидарност …