Главна / Вести / Косово и Метохија / Вучић: Очекујем већу излазност у Косовској Митровици

Вучић: Очекујем већу излазност у Косовској Митровици

aleksandar_vucicПрви потпредседник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да очекује већу излазност на поновљеним изборима у Косовској Митровици, али је додао да је одлука о томе на нашем народу који тамо живи.

“Сматрамо да је веома добро да изађу – веома добро за њих”, рекао је Вучић новинарима у парламенту и додао: “Сваку њихову одлуку ћемо поштовати”.

Он је, међутим, рекао да не разуме нападе и критике које стижу ових дана и од оних који се залажу за изборе, али и оних који позивају на бојкот.
“Да ми држе предавања они са 800 освојених гласова, а ми смо освојили више од 20.000, то није лако разумети”, рекао је Вучић.

Вучић је рекао да ће у понедељак или уторак бити одржана седница Владе Србије на којој ће бити донета одлука о привременом органу управе у Београду.

Вучић је рекао да “не разуме нервозу појединих људи” и да је ваљда свима у интересу да се нађе најбоље решење за Београд.
“То је наша намера и то ћемо и да урадимо у наредним данима”, рекао је Вучић, који је поновио да ће седница владе по том питању одржати у понедељак или у уторак.

Извор: Танјуг

Check Also

Вучић: Најважније је наше јединство

Председник Србије Александар Вучић поручио је, путем налога на Инстаграму , да је најважније наше …