Главна / Друштво / Срђан Поповић: Хитно осигурати безбедност у саобраћају кроз Грачаницу.Обилазница једина алтернатива.

Срђан Поповић: Хитно осигурати безбедност у саобраћају кроз Грачаницу.Обилазница једина алтернатива.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић захтева од Полиције и надлежних органа да хитно процесуирају починиоца који је данас крећући се кроз Грачаницу непримереном брзином колима ударио 13-тогодишњег Л.П. и нанео му тешке телесне повреде а потом побегао.

Возач који је крећући се из правца Гњилана кроз Грачаницу покосио аутомобилом тринаестогодишњака који је возио бицикл а потом од силине удара оборио и далековод због чега је Грачаница остала без електричне енергије побегао је са лица места.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић захтева од Полиције да хитно пронађе и процесуира возача који је управљао возилом а мештане позива на смиреност и уздржаност.

„ Надамо се и верујемо да ће 13-тогодишњи Л.П. бити добро и да ће се утврдити све околности несреће те да ће се возач аутомобила пронаћи и казнити. Овај несрећни случај који није једини ни изоловани у последњих неколико година у Грачаници треба свима да буде опомена колико је безбедност у саобраћају кроз Грачаницу угрожена. Велика циркулација саобраћаја регионалним путем кроз Грачаницу до Гњилана доводила су протеклих година до бројних инцидената не само учесника у саобраћају већ и до разних провокација којима су наши мештани били изложени. Наши апели жеља и воља као и проналажење могућности кроз готов пројекат да се Грачаници обезбеди обилазница, која би изместила саобраћај из центра Грачанице, још увек нису дали никакве резултате нити на позитивну оцену и одобрење институција у Приштини“, казао је Поповић.

Извор: Саопштење

Check Also

Косовским боксерима поново забрањен улазак, не могу на Светско првенство у Београд

Косовски боксери су и данас враћени са прелаза Мердаре и њима није дозвољено да наставе …