Главна / Вести / Косово и Метохија / Одбијена жалба Силване Арсовић

Одбијена жалба Силване Арсовић

Жалбено веће посебног оделење Специјалног суда у Приштни,  одбило је жалбу Силване Арсовић, која је, без ваљаних доказа, оптужена да је саучествовала у реализацији кривичног дела убиства Оливера Ивановића.

“Према трећој оптужници за убиство Оливера Ивановића, Силвана Арсовић је оптужена да је саучествовала у реализацији овог кривичног дела. Изјаснивши се да није крива, тим одбране је поднео захтев за одбијање неосноване оптужбе, која нема ниједан ваљани доказ, да би као таква остала у правној снази. Од стране жалбеног већа посебног оделење Специјалног суда у Приштни, жалба је одбијена.”

“Молимо све релевантне и правдољубиве институције, како у земљи тако и у иностранству да стану у одбрану ове самохране мајке. Наиме читав град Kосовска Митровица и шире, зна колико је Силвана Арсовић била лојалан и веран сарадник Оливеру. Нема ни једног грађанина овог простора који има промил сумње у ову,можемо слободно рећи, физички и душевно скрхану жену. Док су убице и налогодавци на слободи, Силвана Арсовић нема сна, страхујући за своју и егзистенцију свог детета, стоји у саопштењу ГИ СДП.

Саопштење

Check Also

Светом литургијом обележена слава манастира Девине Воде

Светом архијерејском литургијом, данас је у манастиру Девине Воде обележена храмовна слава – празник иконе …