Главна / Вести / Косово и Метохија / Тодосијевић донирао лична финансијска средства за операцију Тијане Влашковић

Тодосијевић донирао лична финансијска средства за операцију Тијане Влашковић

Председник Привременог органа општине Звечан Иван Тодосијевиц разговарао је јутрос са Милошем Влашковићем чија ћерка Тијана болује од хиперметропије и за чију хитну операцију оба ока је неопходна финансијска помоћ.

Грађани општине Звечан свакодневно се сусрећу са бројним потескоћама како материјалне, социјалне тако и здравствене природе а челници општине Звечан улажу максималне напоре и труд  да изађу у сусрет и помогну у решавању њихових бројних проблема.

Председник Привременог органа општине Звечан Иван Тодосијевиц разговарао је јутрос са Милошем Влашковићем,чија ћерка Тијана болује од хиперметропије и за чију хитну операцију оба ока је неопходна финансијска помоћ.

Своје доброчинство као и много пута до сада, председник Тодосијевић је показао одрекавши се своје посланичке плате у корист Тијанине операције и лечења.

,,Ово је велика помоћ за наше дете, надамо се, да ће Тијана, након операције и опоравка имати бољи поглед и да ће наставити да се бави свим животним активностима”, рекао је њен отац Милос изразавајући велику захвалност председнику Тодосијевићу на његовој  доброти и хуманости коју је и до сада увек показивао помагајући свима којима је оваква врста помоћи била неопходна.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Одаловић: Београд истражио захтеве Приштине, они нису приступили ниједном

Председник Комисије за нестала лица Владе Србије Вељко Одаловић указао је данас на седници Одбора …