Главна / Вести / Косово и Метохија / Нападнути младићи: Све време док су нас ударали, псовали су на албанском

Нападнути младићи: Све време док су нас ударали, псовали су на албанском

Двојица младића потврдила су за Косово онлајн да су нападнута из чиста мира док су седела у башти кафића у Северној Митровици.
Један од повређених младића описао је догађај који се догодио око 11 часова у Северној Митровици.

“Данас док смо седили испред кафеа ‘Сопрано’ пришла су три непозната лица и ударала су нас флашама у главу. То су вероватно Албанци, јер су нас псовали на њиховом језику, док су нас ударали”, изјавио је  Радомир Симовић.

Други младић задобио је видне повреде у пределу лица, али је и он отпуштен на кућно лечење након указане медицинске помоћи.

“Ово видим као напад на моју породицу, не на мене лично. Сви знају шта се последњих година дешавало. Ово је прогањање, буквално немамо више где на кафу да седнемо”, рекао је Милош Рошић.

Општи хирург, доктор Марко Николић у КБЦ Косовска Митровица изјавио је да су младићи у стабилном стању и да су отпуштени на кућно лечење.

“Негде око 11.30 часова у преподневним часовима довезена су два момка цивилним возилом до болнице. Један од њих са задобијеним ранама у пределу изнад десног очног капка. Ради се о посекотини вероватно нанетој вероватно неким стакленим предметом. Санирали смо ту рану на пријемном и тај момак је послат кући на негу и лечење. Други момак има благи хематом у чеоном пределу главе. Саниран је и послат на кучно лечење. Оба момка су у стабилном стању. Повреде су вероватно нанате неким тупим предметом”, констатовао је доктор Николић.

Извор: Косово Онлине

Check Also

Филиповић: Чекам позив суда поводом ухапшеног младића на Газиместану

Никола Недељковић из Београда који је јуче ухапшен на обележевању Видовдана на Газиместану налази се …