Главна / Регион / Шеф кабинета Мила Ђукановића: Фон Kрамон је корумпирана

Шеф кабинета Мила Ђукановића: Фон Kрамон је корумпирана

Шеф кабинета црногорског председника Миодраг Радовић оштро је одговорио специјалном, известиоцу ЕП за Kосово Виоли фон Kрамон због оптужби на рачун Мила Ђукаовића, рекавши да су те изјаве неодговорне и да су, како је рекао, на нивоу београдских таблоида и црногорских “политичара у покушају”, преноси Танјуг.
Радовић је на свом Твитер налогу написао да фон Kрамонова “балканском реториком, дискредитује не само себе већ и Европски парламент, али и да је за то какко тврди, добро корумпирана.

“Ако би аналогно резоновали, онда се може рећи да нема рационалног објашњења за такву изјаву Виоле фон Kрамон, осим да је добро корумпирана”, написао је Радовић.

Фон Kрамонова је раније данас изјавила да не би стратешки било паметно да “Европска унија не помогне Подгорици у отплати кредита коју је Црна Гора преузела од кинеских банака”.

Фон Kрамонова је на Твитеру позвала институције ЕУ да још једном размисле о том питању јер, како је навела, постоји ризик од понављања сценарија када је у име дугова Kина преузела луку Пиреј након што ЕУ није помогла Грчкој.

У тој изјави она је рекла и да су “корумпирани лидери, као што је Мило Ђукановић”, државу експлатисали годинама.

Извор: Танјуг

Check Also

Порфирије и Јоаникије стигли у Храм у Подгорици, дочекао их Кривокапић, окупљени скандирали “владико, соколе”

Патријарх Порфирије и митрополит црногорско-приморски Јоаникије стигли су у Храм Христовог Васкрсења у Подгорици где …