Главна / Вести / Косово и Метохија / Изгорела кућа Мирослава Тепшића у Старом Грацку

Изгорела кућа Мирослава Тепшића у Старом Грацку

Рано јутрос  у селу Старо Грацко код Липљана,  изгорела је кућа Тепшић Мирослава.  До пожара је дошло нешто око 4 сата ујутро, када је несрећном човеку  изгорео  један део куће у коме је живео, а која је иначе била у лошем стању .

На сву срећу Мирославу се ништа није десило, захваљујући брзој реакцији комшија,  али је остао без дела куће у коме је живео.

Мештани су одмах након што су приметили пожар обавестили ватрогасну службу, притекли у помоћ и заједно са ватрогасцима угасили пожар и извукли Мирослава живог и здравог.

Иначе,  по речима председника Привременог органа општине Липљан Златка Лазића, Мирославу је општина  помагала путем пакета хуманитарне помоћи.

“У сарадњи са Центром за Социјални рад општина Липљан ће помоћи  Мирславу и наћи му привремени смештај, а затим ћемо покушати да решимо и  стамбено питање овог човека”, каже Лазић.

У Канцеларији за КиМ  кажу да ће помоћи да Мирослав добије нови кров над главом.

“Најважније је да је Мирослав неповређен након пожара који га је задесио. Ми ћемо помоћи да га стамбено збринемо”, поручују из Канцеларије за Косово и Метохију.

 

Check Also

Петковић: Групи верника забрањен улаз на КиМ

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић на административном прелазу Јариње, приликом повратка са КиМ, наишао …