Главна / Вести / Косово и Метохија / Срђан Поповић са грађанима о проблемима са којима се сусрећу

Срђан Поповић са грађанима о проблемима са којима се сусрећу

Председник општине Грачаница Срђан Поповић и овог уторка примио је мештане општине Грачаница, како би саслушао са којим се проблемима најчешће суочавају становници ове општине. Грађани истичу да су задовољни што су врата ове локалне самоуправе за њих отворена.

У највећем броју случајева, проблеми са којима се грађани јављају тичу се запослења и решавања стамбеног питања.

 

– Од самог почетка мог мандата циљ је био да се општина приближи нашим мештанима, да чује са каквим се проблемима суочавају. Да видимо на који начин можемо да помогнемо нашим мештанима из директног разговора са њима. Ови разговори за мене и за руководство општине Грачаница су веома корисни јер можемо да чујемо директно од мештана са каквим се проблемима директно суочавају. Доста случајева смо успели да решимо. Углавном су проблеми везани за стамбена питања, за грађевински материјал, за помоћ у лечењу. Ова пракса ће се сигурно наставити и у будућности, а оно што је најбитније је да морамо да разговарамо и да заједнички решавамо проблеме са којима се суочавамо – каже за РТВ Грачаницу председник општине Грачаница Срђан Поповић.

– Захвална сам што ме је градоначелник примио и обећао помоћ у грађевинском материјалу – каже за РТВ Грачаницу мештанка Нурија Шарки.

– Надам се да ће ми овај разговор са председником општине бити од користи и да ћу успети да решим проблем запослења за бар једно дете, да ступи у радни однос и да почне да живи самостално – каже Верица Јанићијевић из Бадовца.

Врата кабинета градоначелника за разговор о проблемима и потребама грађана биће отворена сваког уторка и четвртка.

Check Also

У Грачаници за 24 сата 10 позитивних на Ковид 19

У општини Грачаница током протеклих 24 сата, код још 10 лица потврђена је инфекција Ковид …