Главна / Вести / Косово и Метохија / Додик за ТВ Мост: Нераскидива веза Срба са КИМ и РС (ВИДЕО)

Додик за ТВ Мост: Нераскидива веза Срба са КИМ и РС (ВИДЕО)

Посебна је нит која спаја Србе са Косова и Метохије са Србима у Републици Српској, рекао је у интервјуу за ТВ Мост председевајући Председништва БИХ и српски члан Председништва Милорад Додик.

“То је нераскидива веза”, рекао је Додик. Посебно му је драго што су се побратимиле општине Зубин Поток и Градишка, и што малишани са Косова и Метохије сваке године бораве код својих вршњака у Републици Спској.

Истиче да до сад није боравио на Косову и Метохији, али како каже, искористиће прву прилику која му се укаже да посети јужну српску покрајину.

Додик је за нашу телевизију говорио и о напорима председника Србије Александра Вучића да сачува Косово и Метохију, о неопходном јединству Срба, јер само јединствени можемо да сачувано свој идентитет.

Напомиње да је много страдалих Срба у Другом светском рату, али и отаџбинском где је међу цивилима страдало и много деце.

“За злочине над Србима нико није одговарао. Страдања невино убијених не смемо заборавити”, рекао је, између осталог у интервјуу за ТВ Мост, Милорад Додик.

ВИДЕО

Извор: ТВ Мост

Check Also

Драгица Гашић: Покушавам да издржим уз Божју помоћ, али све су ми покрали, чак и инсулин

Невоље Драгице Гашић, једине српске повратнице у општини Ђаковица не престају. Након повратка, из посете …