Главна / Вести / Косово и Метохија / Вулин поручио Кривокапићу: На здравље ти вакцине, на част честитке Куртију

Вулин поручио Кривокапићу: На здравље ти вакцине, на част честитке Куртију

Министар полиције у Влади Србије Александар Вулин реаговао је данас због честитке Здравка Кривокапића упућене косовском премијеру Аљбину Куртију поводом ступања на дужност, преносе Вечерње новости.

„У дану када је од Србије и председника Вучића примио 10.000 вакцина, објављена је честитка Здравка Кривокапића упућена Аљбину Куртију, поводом ступања на дужност. Пажљиво је премијер Црне Горе срочио честитку да нико не помисли да Косово за њега није држава. Када прича о Сребреници, Кривокапић се позива на међународно право, када шаље изразе ’најдубљег поштовања Куртију’ не помиње Резолуцију 1244. На здравље му биле вакцине из Србије, а на част честитке Куртију“, рекао је српски министар полиције и председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

Подсећања ради, Кривокапић је у име Владе Црне Горе и у своје име, честитао Куртију ступање на дужност “председника Владе Републике Косово”.

„Верујем да ће европска перспектива наших држава представљати додатну вредност у билатералним односима заснованим на принципима добросуседства и међусобног уважавања. Уз најбоље жеље за успешно обаваљање ове функције, примите изразе мог највишег уважавања – стоји у писму честитке“, написао је Кривокапић.

Извор: Вечерње новости

Check Also

Настављени протести грађана на северу

Ноћ на Северу Косова и Метохије је протекла мирно. Срби се и даље окупљају у …