Главна / Друштво / Немања Максимовић болује од деформитета кичме, потребна хитна операција

Немања Максимовић болује од деформитета кичме, потребна хитна операција

Породицу Максимовић из Новог Бадовца надомак Грачанице живот није мазио. Поред тешких услова за живот, без воде и купатила, задесила их је још једна несрећа. Недавно им је саопштено да њихов син, двадесетогодишњи Немања, има велико оштећење кичме и да ће морати на операцију.

Немања каже да је прве болове осетио пре две године у левој нози. У почетку доктори су говорили да није алармантно.Међутим, како је време одмицало Немања је све више и више губио равнотежу. Немања је добио упут за Институт за ортопедију Бањица у Београду.

Немањи је преглед заказан за 3.саптембар а он се нада да ће брзо стићи на ред за операцију јер је листа нажалост дуга, како би се што пре опоравио и наставио са нормалним животом.

За РТВ Грачаницу овај младић је истакао је да се све теже креће и да трпи јаке болове.

“Рекли су ми да је деформитет од малена и да јер потребна хитна операцијакако би се пршњен вратио на место, јер се већ померио за 70 одсто. Константне болове осећам у нози, и леђима када не носим појас”, рекао је Немања Максимовић,

 

који је пре него што му је откривен деформитет кичме радио приватне послове како би помогао својој породици.

Немањини родитељи немају стални посао. Живе од очеве минималне зараде. Сваки одлазак на преглед на Институт за ортепедију на Бањици је велики трошак за ову породицу. Његови родитељи, поред тешке операције која чека њиховог сина имају и других брига. Како ће тећи постоперативни опоравак, ако буде оперисан, јер су им услови за живот тешки.

Предшколска установа “Ђурђевак” протеклих дана организовала је хуманитарни базар за Немању Максимовића, а прикупњена средства биће уплаћена на рачун његових родитеља и биће од велике помоћи за трошкове лечења овог двадесетогодишњег дечка.

 

Check Also

Преминуо Игор Старовић, фронтмен групе “Дивљи кестен”

Фронтмен поп групе “Дивљи кестен” Игор Старовић преминуо је данас, после краће болести, у 56. …