Главна / Вести / Косово и Метохија / Горан Ракић се данас састао са градоначелницима општина Партеш- Пасјане и Ранилуг

Горан Ракић се данас састао са градоначелницима општина Партеш- Пасјане и Ранилуг

Министар за заједнице и повратак Горан Ракић се данас састао са градоначелницима општина Партеш- Пасјане и Ранилуг, Драганом Петковићем и Владицом Аритоновићем и позитивно одговорио на њихове захтеве када су у питању инфраструктурна улагања у ове две општине. Министар је рекао да је боља инфраструктурна уређеност општина веома важна за њене житеље и да свакако подржава захтеве градоначелника за већим улагањима у битне пројекте који ће бити реализовани у циљу побољшања живота, наводи се  у достављеном саопштењу министарства за повратак и заједнице.

”Градоначелници ове две општине су ми данас предочили који су пројекти значајни за Партеш-Пасијане и Ранилуг и било ми је задовољство да могу да им кажем да ће Министарство за заједнице и повратак сем изградње нових и реновирања постојећих стамбених објеката за породице које живе тешкои подржати све оне пројекте који су приоритетни”, казао је министар Ракић.

Министар је истакао да ће се он док год буде био на челу Министарства за заједнице и повратак залагати за бољи живот грађана и да то није само декларативно већ да се то види и на терену.

Након исказане захвалности од стране градоначелника Петковића и Аритонивића на подршци у намери да Партеш-Пасјане и Ранилуг буду инфраструктурно уређеније општине, договорене су и посете овим општинама у наредним данима.

 

Check Also

Петковић поручио Чеку: Покажите бар минимум верске толеранције

Ваш цинизам и извртање чињеница чак и на дан када бисте могли да покажете минимум …