Главна / Вести / Косово и Метохија / Поповић: И у наредном периоду општина Грачаница улагаће у побољшање услова за живот становништва

Поповић: И у наредном периоду општина Грачаница улагаће у побољшање услова за живот становништва

Општина Грачаница мора постати урбана средина,  морају се обезбедити  сви услови који ће задржати омладину овде, а најважније је  привући инвеститоре и отворити нова радна места, рекао је председник општине Грачаница, Срђан Поповић, у интервју за РТВ Грачаница.

“Граде се стамбене зграде како би што више породица решила своје стамбено питање, улаже се у образовне институције, гради се нови школски центар, реновирају школе у свим местима општине Грачаница, отварају се нова обданишта за наше најмлађе, ради се на инфраструктури,  а све у циљу стварања бољих услова за живот наших мештана. Здравство је дигитализовано, ускоро ће бити изграђена просторија за ЦТ, па наши мештани ово снимање неће морати више да раде у приватним клиникама. Ускоро се креће са градњом новог Клиничког центра који ће допринети у лечењу наших мештана”, казао је између осталог председник општине Грачаница.

О свему овоме опширније можете погледати у видеу…

 

Check Also

Грачаница: Представљен нови број “Стремљења”

У читаоници “Даринка Јеврић” у Дому културе у Грачаници je представљен најновији број часописа за …