Главна / Вести / Косово и Метохија / Адријана Хоџић честитала Рамазански Бајрам

Адријана Хоџић честитала Рамазански Бајрам

Заменица градоначелника Северне Митровице Адријана Хоџић, честитала је данас грађанима муслиманске вероисповести и великодостојницима исламске заједнице на Косову Рамазански Бајрам, уз жељу да симболика овог великог празника – помирење и повезивање – буде пут којим ће корачати сви грађани.

“Желим да универзална симболика доброг који носи Бајрам буде надахнуће за сваки наш наредни дан, месец, годину”, наводи Хоџић у честитки.

Како је додала, бајрамски благдани су прилика да се подсетимо да никада не смемо да сметнемо са ума вечне и непролазне вредности откада је постојања света и људи, а то су суживот, хуманост и правда.

“Нека минули рамазански пост подсети да се само личним пожртвовањем може доћи до најплеменитијих ствари и остварења на многим пољима. Поделимо радост Рамазанског Бајрама са својим комшијама и пријатељима, уз жељу свима да празник дочекамо у здрављу, чисте душе и пуног срца, непрестано ширећи идеју мира и солидарности”, поручила је заменица градоначелника Северне Митровице, Адријана Хоџић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

У српским срединама на КиМ два нова случаја заразе корона вирусом

У српским срединама на Косову и Метохији регистрована два нова случаја заразе корона вирусом, саопштено …