Главна / Вести / Косово и Метохија / “Српска” поводом саопштења СКС-а

“Српска” поводом саопштења СКС-а

srpska_inicijativaПоводом последњег напада на нашу Српску од стране Савеза косовских Срба у појединим медијима, путем саопштења, имамо потребу да се огласимо, како неистине не би превладале само зато што je то некоме у интересу.

Ничим изазвано, иако је то пракса Грађанске иницијативе коју представља одлазећи градоначелник Бојан Стојановић, напади на Српску узели су толико маха да je једино што се у њима препознаје жеља СКС-а да дели Србе уместо да их зближава.

Господине Бојане Стојановићу, то што је Бранимира подржала нека политичка опција је само доказ да Срби почињу да увиђају где је Србија и да препознају да им наша Српска жели само бољу будућност.

Жао нам је што и ви то сада не можете да препознате због неких својих, нажалост, личних интереса, али свакако, ако се то догоди, наша врата вам неће бити затворена, као што нису ни вашим некадашњим симпатизерима који су сада активно у Српској.

Господо из СКС-а, начин на који покушавате да водите кампању нимало није коректан. Зато вас питамо зашто су вам саопштења једини начин да се огласите и због чега кандидат СКС-а избегава да учествује у емисијама у којима би гост био и кандидат Српске. Чега се бојите? Можда себе или онога што јесте или нисте радили.

Свакодневно вршите притисак на грађане, укидајући им социјалну помоћ на коју одједном немају право. Ако радите по закону, због чега баш пред други круг избора укидате социјална давања, зашто то није учињено раније, ако је у складу са правилима?

Разумемо ваш страх пред други круг избора, управо тако се понаша сваки бивши градоначелник чија савест није чиста и који није радио исправно. То ће након 1. децембра бити ПРОВЕРЕНО, јер вам то обећава СРПСКА !

Check Also

СЛ: Предузети све мере и заштитити живот председника Александра Вучића

Српски народ са Косова и Метохије је дубоко забринут због информација, до којих су дошле …