Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић: Ђорђевић први да нападне државу и председника

Петковић: Ђорђевић први да нападне државу и председника

Члан Главног одбора СНС Петар Петковић оценио је данас да се председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић први јави када треба да се нашкоди виталним интересима Србије, нападне сопствена држава и председник Александар Вучић.

“Боље би му било да уместо што шири лажне вести, научи ко је председница Грчке, а не да се срамоти по друштвеним мрежама”, поручио је Петковић у саопштењу реагујући на тврдњу Ђорђевића да ће председник Србије уз подршку запада дозволити да Грчка призна тзв. Косово.

Петковић указује да Ђорђевића нигде није било када је требало бранити националне интересе Срба на Косову и Метохији, јер је тада имао преча посла да са Драганом Ђиласом заради милионе на препродаји рекламних секунди.

“Србија се данас суочава са снажним притисцима по питању Косова и Метохије и у таквим околностима председник Вучић се бори за свој народ и државу, да реши проблеме које су му Ђорђевић и његов кум Ђилас оставили”, истакао је Петковић, саопштила је Канцеларија за КиМ.

Према његовим речима, по правилу, кад год је Србији тешко, први се јаве Драган Ђилас, Бошко Обрадовић, Вук Јеремић и Млађан Ђорђевић да Србији додатно отежају позиције и поставе клипове у точкове.

“Њихова је политика што је Србији горе, то је њима и њиховим џеповима боље. Народ их је давно прозрео, и зато могу само да се брукају по друштвеним мрежама, јер се на власт више неће вратити”, поручио је Петковић.

Ðорђевић је на сајту покрета изнео тврдњу да Вучић “спрема” грчко признање тзв. Косова на исти начин као што је прошле године учињено са Израелом кроз вашингтонски документ.

Извор: ТАНЈУГ

Check Also

Осуђена посланица покрета Самоопредељења у Призрену

Основни суд у Призрену осудио је посланицу владајућег покрета Самоопредељење у косовској скупштини Јетмире Вранези …