Главна / Вести / Србија / Петковић: Ђорђевић и Обрадовић опет навијају за Куртија

Петковић: Ђорђевић и Обрадовић опет навијају за Куртија

Члан Главног одбора СНС Петар Петковић изјавио је данас да док се председник Вучић у Бриселу лавовски бори за српски народ на Kосову и Метохији Млађан Ђорђевић и Бошко Обрадовић по ко зна који пут отворено навијају за Аљбина Kуртија и Приштину.

“Шокиран сам чињеницом да их Аљбин Kурти већ није позвао у свој тим за Брисел, али после најновијих саопштења у којима отворено нападају Србију и поткопавају нашу преговарачку позицију, Ђорђевићу и Обадовићу је место албанских лобиста загарантовано”, оценио је Петковић.

Он каже и да је одавно позната и јасна тактика Ђорђевића, Ђиласа, Јеремића и Обрадовића да за сопствене грешке оптужују Вучића који се и данас бори да исправи све проблеме које су нам они својом неодоговорном политиком према KиМ оставили.

“Маске су коначно пале и после насиља на улицама Београда, Ђорђевић и Обрадовић признају да им је дражи конфликт на Kосову и Метохији од мира и стабилности и компромисног решења”, оценио је Петковић.

Он је рекао и да је лако Ђиласу, Ђорђевићу и Обрадовићу да се из удобости Београда играју животима туђе деце.

“Али ми им то никада нећемо дозволити и зато су они и њихов газда део политичке прошлости, а ми ћемо наставити да тежимо мирном и компромисном решењу”, поручио је Петковић.

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић оценио је да су преговори у Бриселу “фарса”, а довео је у питање и овлашћење председника Александра Вучића да преговара, објављено је на сајту покрета.

Лидер Двери Бошко Обрадовић саопштио је да није јасно о чему се данас преговара у Бриселу и изразио наду да власт неће дозволити столицу лажној држави Kосово у УН под притисцима из иностранства.

Check Also

МСП: Памтићемо Лазанског као великог родољуба

Министарство спољних послова саопштило је да је амбасадор Србије у Руској Федерацији Мирослав Лазански изненада …