Главна / Друштво / Ракић у Новом Брду потписао меморандум о асфалтирању улица и посетио параолимпијца Ивана Цветковића

Ракић у Новом Брду потписао меморандум о асфалтирању улица и посетио параолимпијца Ивана Цветковића

Министар за заједнице и повратак Горан Ракић, је данас у селу Стража у општини Ново Брдо, заједно са градоначелником Светиславом Ивановићем, посетио Ивана Цветковића који је постао првак Европе у трчању на 400 метара за параолимпијце. Приликом посете познатом српском параолимпијцу министар је рекао да је Иванов успех, успех свих нас.

”Ово је пример да упорност и вера у успех увек доносе резултате. Веома ми је драго што сам данас разговарао са Иваном, Србином за кога је чула и који је по његовом успеху познат у читавој Европи. Он је наш најбољи амбасадор спорта и ја му се на томе захваљујем.”

Министар Ракић је током разговора са Цветковићем још и казао да је данашња његова посета порука подршке залагању и раду у даљим успесима.

„Увек ћемо бити ту да помогнемо не само Ивану, већ свима који искрено и марљиво раде на остварењу резултата, своје циљеве и остваре.”

Цветковић је током сусрета са министром Ракићем казао да свака подршка пуно значи и да је најсрећнији што свој успех може да подели са свима.

Пре посете Цветковићу, министар Ракић је у Општини Ново Брдо са градоначелником Светиславом Ивановићем потписао Меморандум ”Асфалтирање путева у селима Драганац, Макреш, Зебинце и Бостане”, након чега је ракао да се најављене инвестиције на овај начин реализују и да ће у најскоријем могућем року све општине са којима су потписани меморандуми о ревитализацији путне инфраструктуре, добити нове путеве.

Извор: Саопштење

Check Also

Влајић: Права Тодосијевића погажена, жалићемо се Врховном суду

Адвокат Небојша Влајић, бранилац председника Привременог органа општине Звечан Ивана Тодосијевића, потврдио је за Косово …