Главна / Вести / Косово и Метохија / Поводом Међународног дана избеглица Ракић најавио затварање колективног центра у Лепосавићу

Поводом Међународног дана избеглица Ракић најавио затварање колективног центра у Лепосавићу

Министар за заједнице и повратак у косовској влади Горан Ракић, поводом Међународног дана избеглица, најавио затварање колективног центра у Лепосавићу.

“Добро је да данас неколико дана, пре обележавања Међународног дана избеглица можемо да кажемо да успешно заједно са нашим међународним партенирама спороводимо процес затварања колективних центара на Косову”, написао је министар за заједнице и повратак у косовској влади Горан Ракић на фејсбук страници.

 

Посетом Лешку и Лепосавићу , желимо да најавимо да ће врло брзо у овој општини кренути са реализацијом пројекат затварања колективног центара у овом граду након чега ћемо готово на идентичан начин радити на затварању колективних центара у Звечану и Зубином Потоку. Није нам драго што овај посао нисмо урадили много раније али смо срећни што ћемо коначно расељенима који живе на територији Косова у колективним центрима, реализацијом пројекта затварања колективних центара обезбедити нове, добре услове за живот.”

Извор: Радио Косовска Митровица

Check Also

Радио Грачаница слави 22 године рада и постојања

Радио Грачаница, која данас слави 22 година рада и постојања, почела је са радом 21.10.1999. …