Главна / Вести / Косово и Метохија / Породици Максимовић уручена новчана помоћ за лечење сина Немање

Породици Максимовић уручена новчана помоћ за лечење сина Немање

Општина Грачаница организовала је низ хуманитарних акција, како би помогла Немањи Максимовићу који је оболео од тешког отећења кичме, а тој акцији придружили су се и представници дечије установе “Цар Константин и Царица Јелена” из Прилужја , који су данас Максимовићима уручили прикупљену новчану помоћ у износу од 51. 750 динара.

“Захваљујући родитељима, васпитачима и осталим радницима вртића и помоћи представника Привременог органа општине Вучитрн Милана Костића и наших грађана, акција је успешно реализована. Немањи желимо брз опоравак и пуно среће и надам се да ће и у будуће бити оваквих хуманитарних акција, како би смо помогли свима онима којима је помоћ потребна”, казала је Данијела Савић-директор ДУ “Цар Коснтантин и царица Јелена” Прилужје.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић истакао је да му је драго да су апели општине уродили плодом.

“Желео бих да се захвалим свим људима добре воље из Прилужја и околине, који су сакупили новац да помогну породици Максимовић. Ми се  надамо да се ће Немања излечити. Он је оперисан и у петак би требало да се врати кући”, казао је Поповић, који је упутио позив свим институцијама да се прикључе акцији помоћи, јер ће Немањи требати и помоћ у наставцку лечења.

По речима родитеља Немања је оперисан на Ортопедској клиниции Бањица пре неколико дана, а у наредним данима ће се знати колико је његова болест прогресивна и како ће бити настављено његово лечење.

 

Check Also

Петар Петковић: Фон Крамон покушала да од Срба са КиМ направи легитимне мете у које је дозвољено пуцати

Нескривена албанска лобисткиња Виола фон Крамон покушала је вечерас да од Срба са Косова и …