Главна / Политика / Вучић Србима у Црној Гори: Уз вас смо, главу горе!

Вучић Србима у Црној Гори: Уз вас смо, главу горе!

Председник Александар Вучић поручио је данас српском народу који живи у Црној Гори да ће Србија увек бити уз њих и да држе главу горе, као и да ће Србија у наредним данима анализирати све одлуке црногорског парламента и да неће доносити исхитрена решења.

 “И ни на који начин нећемо вређати оне који су те одлуке, а свакако против интереса Србије доносили”, поручио је Вучић у обраћању грађанима Србије и српском народу у Црној Гори путем инстаграма.

“Поручујем нашем народу који живи у Црној Гори да смо уз њих, наше је да држимо главу уздигнуто, да се боримо и градимо мир. Живела Србија и српски народ”, навео је Вучић поводом резолуције коју је црногорска скупштина усвојила у четвртак увече, а којом се забрањује негирање наводног геноцида у Сребреници.

“Грађани Србије, народе, главу горе имаћемо још резолуција и декларација у региону, поручио је Вучић.

“Све ће бити преписане британске резолуције, Савета безбедности и неке друге резолуције и сви ће да говоре како то није уперено против српског народа, а свима је јасно против кога су донете. Али, ми ћемо наставити да разговарамо са свима, радимо заједно са свима, показујемо народима у окружењу да са њима желимо да поделимо најближу сарадњу, а Србију њеном успону и њеном расту нико неће моћи да заустави”, поручио је председник Србије.

Извор: Танјуг

Check Also

Иницијатива “Зелена столица”: Активисти покрета “Одбранимо шуме Фрушке горе” нанели огромну штету по углед Новог Сада

Иницијатива организације цивилног друштва “Зелена столица” огласила се поводом добијања нове титуле Града, “Европског града …