Главна / Вести / Косово и Метохија / Поповић обишао Арсиће, којима је јутрос изгорела кућа

Поповић обишао Арсиће, којима је јутрос изгорела кућа

Председник општине Грачаница Срђан Поповић обишао је Арсиће, којима је јутрос у пожару потпуно изгорела кућа и сви помоћни објекти. Поповић је обећао да ће општина помоћи у санирању последица пожара.

„На жалост рано јутрос у општини избио је велики пожар у коме је изгорела кућа породице Арсић и помоћни објекти. Похвалио бих нашу ватрогасну службу која је на време изашла и успела да санира пожар. Овакав пожар у општини Грачаница се до сада није десио и породице су доста уплашене. Материјална штета је прилично велика, тренутно се ради на процени штете, а општина ће изаћи у сусрет и помоћи породицама. Најбитније у свему је да није било људских жртава“, истакао је председник општине.

„Чим сам чуо да се нешто дешава отрчао сам до родитеља и видео да отац гаси неки мањи пожар. Комшије су већ биле ту и помагале,ватра се брзо ширила и нисмо могли да је угасимо. Када су ватрогасци стигли кућа мојих родитеља је већ изгорела и они су се усредсредили на остале које су почеле да горе“, прича Момир Арсић, који је истакао да су сви још увек под стресом, да су његови родитељи стари и болесни и да им је екипа хитне помоћи указала помоћ.

Арсић истиче да постоји могућност да је узрок пожара то што је његов отац ложио шпорет у близини куће.

Check Also

Петковић: Потурањем лажног ,,нон – пејпера” о ЗСО, политичари у Приштини доказују да су ситни преваранати и фалсификатори

Да је политичка врхушка у Приштини ништа друго до дружина ситних превараната и фалсификатора, потврђује …