Главна / Вести / Косово и Метохија / Заједничко саопштење градоначелника Грачанице, Партеша и Новог Брда

Заједничко саопштење градоначелника Грачанице, Партеша и Новог Брда

Градоначелници општина Грачаница, Партеш и Ново Брдо, Срђан Поповић, Драган Петковић и Светислав Ивановић издали су заједничко саопштење у коме истичу да су “изјаве које су дали радници ових општина о Аљбину Куртију, Небојша Перић, Ивица Јанчић и Зоран Цветковић без икакве тежине, јер они нису наступали на овом монтираном догађају испред наших општина, нити имају икакав представнички капацитет, те не могу да представљају ставове грађана наших општина о било ком питању, а посебно не о политичким темама”.

У саопштењу се истиче да, “организатор овог монтираног догађаја, Дејан Радивојевић, такође нема никакав капацитет да говори о ставовима српског народа који живи у општинама Грачаница, Партеш и Ново Брдо, јер га нико од грађана није бирао за свог представника нити су његове изјаве одраз ставова нашег народа”.

“Поставља се питање чему овакви догађаји служе и коме је интерес да се лажи представљају као ставови српског народа. Ако је пак неки појединац одлучио или прихватио улогу промотера албанских лидера, онда је то његова лична одлука и лични став, а никако став нашег народа”, стоји на крају заједничког саопштења градоначелника Грачанице, Партеша и Новог Брда ..

Check Also

Петковић: Потурањем лажног ,,нон – пејпера” о ЗСО, политичари у Приштини доказују да су ситни преваранати и фалсификатори

Да је политичка врхушка у Приштини ништа друго до дружина ситних превараната и фалсификатора, потврђује …