Главна / Вести / Косово и Метохија / Министар Ракић се састао са представником Министарства спољних послова Републике Финске

Министар Ракић се састао са представником Министарства спољних послова Републике Финске

Mинистар за заједнице и повратак Горан Ракић, разговарао је данас са представником Министарства спољних послова Републике Финске Каи Јурген Микаел Сауером (Kai Jürgen Mikael SAUER), којем је захвалио на заинтересованости када је реч о тренутној политичкој ситуацији на Косову.

Tоком сусрета са господином Сауером, министар Ракић је говорио и о потешкоћама у процесу повратка, економској ситуацији на Косову и свакодневним проблемима са којима се Министарство за заједнице и повратак суочава у спровођењу свог мандата.

Наглашено је да све институције и сви чиониоци који могу да утичу на решавање ургентих проблема када је у питању боља егзистеница за становнике Косова, то треба заједно да раде, јер ће корист од тога имати пре свега грађани.

Саговорници су се сагласили да би боља еконoмска ситуација, већа упошљеност и нове инвестиције могле утицати и на стварање боље климе када је у питању суживот.

Check Also

Петковић: Потурањем лажног ,,нон – пејпера” о ЗСО, политичари у Приштини доказују да су ситни преваранати и фалсификатори

Да је политичка врхушка у Приштини ништа друго до дружина ситних превараната и фалсификатора, потврђује …