Главна / Друштво / Поповић угостио градоначелника Краљева др Предрага Терзића

Поповић угостио градоначелника Краљева др Предрага Терзића

Градоначелник Краљева др  Предраг Терзић заједно са Ђорђем Видовићем замеником секретара Скупштине града Краљева, посетили су данас општину Грачаницу уочи предстојећег празника Видовдана. Њихов домаћин био је председник општине Грачаница, Срђан Поповић, који их је дочекао у кабинету градоначелника.

“Први пут сам у Грачаници, драго ми је да сам данас  у посети свом пријатељу, а вашем градоначелнику Срђану Поповићу. Успоставили смо добру сарадњу са Поповићем као и са његовим саветником за спорт Срђаном Пантићем. Протеклих година велики број деце из општине Грачаница посетило је Краљево, где су уживали са својим вршњацима. Наш циљ је да сваке године будемо домаћини деци из Грачанице, председнику општине Грачаница као и директору Канцеларије за КиМ Петру Петковићу. У претходних неколико деценија град Краљево примио је велики број људи са КиМ. Надам се да ће у будућности људи остајати и опстајати на својим огњиштима”, истакао је др Предраг Терзић, градоначелник Краљева за РТВ Грачаница.

“Велика ми је част да данас угостим градоначелника Краљева господина Терзића, имамо изузетну сарадњу са градом Краљевом, у више наврата су на величанствен начин угостили децу из Грачанице. Нама је у интересу да повезујемо сва српска места, да наш народ буде јединствен и сложан, да нема подела, те да наша деца имају од кога да уче и на кога да се угледају”, закључио је председник општине Грачаница Срђан Поповић.

На састанку који су одржали градоначелник Краљева и председник општине Грачаница закључено је да се акције зближавања пре свега деце, па и самих мештана, као и пријатељски односи међу два градоначелника наставити и у будуће.

Check Also

Влајић: Права Тодосијевића погажена, жалићемо се Врховном суду

Адвокат Небојша Влајић, бранилац председника Привременог органа општине Звечан Ивана Тодосијевића, потврдио је за Косово …