Главна / Вести / Косово и Метохија / Поповић угостио градоначелника општине Центар Скопље Сашу Богдановића

Поповић угостио градоначелника општине Центар Скопље Сашу Богдановића

Председник општине Грачаница Срђан Поповић  угостио је на Видовдан градоначелника општине Центар Скопље Сашу Богдановића. Поповић је након састанка са градоначелником општине Центар изјавио да наш народ мора да се држи заједно и овде и у региону.

„Срби морају да буду јединствени и да буду једни другима од помоћи јер само тако можемо да очувамо српски народ на свим просторима.Повезује нас доста тога што братимљењем можемо да унапредимо у циљу развоја наших општина. Мени је драго да је један овакав градоначелник дошао овде на велики дан за нас Србе а то је Видовдан“, изјавио је председник општине Грачаница Срђан Поповић након склапања споразума о братимљењу општине Грачаница са општином центар Скопље.

Градоначелник општине Центар  Скопље Саша Богдановић изразио је захвалност  на топлој добродошлици председнику општине Грачаница рекавши да је данас на великом и значајном празнику  склопљен споразум о братимљењу општине Грачаница са општином Центар Скопље.

„ Ово је прилика да заједно обележимо Видовдан и присетимо се свега што смо заједно прошли кроз историју. Разговарали смо о могућностима сарадње и размени искуства и надам се да ћемо сарадњу унапредити и иницијативе које смо данас покренули и испунити. Живимо у временима великих искушења али слогом ћемо успети у свему“, поручио је Богдановић.

Поповић и Богдановић изразили су наду да ће будућа сарадња две општине бити плодоносна, и да ће братимљење двеју општина ојачати везу српског народа у поменутим општинама.

,

Check Also

Српска листа поздравља акцију полиције спроведену са циљем сузбијања криминалитета

Српска листа поздравља акцију полиције из Региона-Север која је данас спроведена са циљем сузбијања криминалитета …